SERVISNA KNJIŽICA


SERVISNA KNJIŽICA
 

Kontakt:


Adresa: DUBOČICA 105/42, 16000 Leskovac, Srbija
Tel.: 065/24 24 234
Fax.:
Mob.: 065/24 24 234
servisnicentar.com/servisna/index.htm


Kako do nas:


Ukratko o nama:

Servisna knjižica je proizvod koji je nastao na zahtev auto servisa sa kojima sarađujemo oko programa ServisniCentar. Po svojoj sadržini projektovana je da zadovolji potrebe automehaničara, autoelektričara, servise auto klima i servisa uređaja za tečni naftni gas. Sadrži 20 stranica, a izrađena je od kvalitetnog papira visokog sjaja. Format knjižice je približno 205 mm x 145 mm.

Smatramo da ova knjižica može biti od pomoći kod praćenja toka održavanja automobila kao Vama kao firmi tako i samom vlasniku automobila. Sa druge strane, izdavanjem Servisne Knjižice dajete do znanja klijentu da imate ozbiljne namere kada je u pitanju briga o njegovom automobilu.

Ako u svom preduzeću posedujete vozni park, Servisna Knjižica je pravo rešenje za vodjenje evidencije o toku održavanja vozila. Čest je slučaj da se firme odlučuju da za svako vozilo vode dve servisne knjižice: jedna se nalazi u vozilu, a druga kod lica odgovornog za vozni park. Kada se na vozilu izvrsi neki servis, serviser unosi podatke u servisnu knjižicu koja se nalazi u vozilu, a vozac prenosi te podatke u servisnu knjižicu koja se nalazi kod odgovornog lica.

Servisna Knjižica je predviđena za praćenje automobila u vremenskom periodu od dve godine. Ako je posmatramo kao reklamni materijal svojom cenom i trajanjem je u prednosti u odnosu na olovke, upaljače, kalendare i sl.

Na prednjoj strani iznad naziva "Servisna knjizica" nalazi se prostor predviđen za nalepnicu sa logom Vaše firme, a na unutrašnjoj strani u delu " Servisnu knjižicu izdao" predviđen je prostor za nalepnicu sa podacima o firmi koja je izdala knjižicu.

U prilici smo da Vam ponudimo izradu PVC nalepnice za prednju stranu Servisne Knjižice i nalepnicu od papira za unutrašnju stranu.